Nieuwe puzzeltochten voor 2015


Afgelopen schoolvakantie hebben wij van café Hollander weer een hele andere, nieuwe puzzeltocht door de boswachterij van Anloo voor U gemaakt.
Wij hopen dat U ook dit jaar verrast word door ons donkere bos en de spannende opdrachten en vragen die U onderweg tegen komt langs de route.
De puzzeltocht die we dit seizoen hebben is aangepast aan de moderne tijd. Dat wil zeggen dat wij echt anders moeten werken, omdat iedereen tegenwoordig een mobiele felefoon bij zich heeft. Dat mag best, maar betekent wel dat we de vragen en opdrachten anders moeten presenteren. Er zit zelfs een opdracht in waarbij je een telefoon nodig hebt. Aan de andere kant is het ook gemakkelijk om nog steeds op je eigen verstand te kunnen rekenen. We zullen zien welk groepje wint!!!
Het is onze ervaring dat de laatste jaren er steeds meer groepen voor kiezen om VOOR de puzzeltocht iets te eten. Je begint iets eerder en hoeft dan dus thuis niet eerst meer te eten. Met zijn allen aan tafel en dan tijdens het na-tafelen kunnen wij de groepjes indelen, route-beschrijving uitdelen en de groepjes een voor een te laten starten. En op die manier kunnen jullie je eten laten zakken en hoef je niet na de tocht op elkaar te wachten voor je samen kunt eten. Ook loopt het wat relaxter in het bos. Je kunt dan rustig de tijd nemen om alles goed in te vullen en te bekijken.
De prijs van het verzorgen van onze puzzeltocht is ook dit seizoen niet veranderd: 50 euro ongeacht het aantal deelnemers.

Wilt U met de vereniging of een groepje collega’s of vrienden bij ons de puzzeltocht lopen, dan is het verstandig op tijd een datum te reserveren. Wij doen namelijk maar een groep per avond/middag, op die manier kunnen wij onze aandacht optimaal aan jullie besteden!!
Wilt U alvast reserveren of nog nadere inlichtingen?
Ons telefoonnummer: 0592-271215
U bent van harte welkom!!