Het Kasteel van Anloo

Het prachtige Anloo is sinds 2005 een attractie rijker: Café-Restaurant Popken Hollander is voorzien van een feestelijke ruimte die de naam 'Het Kasteel van Anloo' heeft meegekregen. Hier kunt u met uw gezelschap een festijn beleven dat de onbezorgde sfeer ademt van het Bourgondische verleden. Meer...

 

Nieuwe puzzeltochten voor 2015

Elk jaar maakt ons vaste puzzeltocht-team een nieuwe tocht door de mooie bossen rondom Anloo. (dit om de vaste klanten elk jaar weer iets nieuws te kunnen bieden) Voor ons is het elk jaar weer een nieuwe uitdaging om de route nog mooier en nog spannender te krijgen dan het jaar daarvoor. En natuurlijk is de tocht van dit seizoen ook overdag prachtig te lopen. Meer...

 

Mountainbike tocht

De omgeving van Anloo en de prachtige bossen en bospaadjes lenen zich uitstekend voor een sportieve fietstocht op de mountainbike. U krijgt van ons de routebeschrijving mee en kunt op die manier de letterboxen bereiken die verstopt zitten in bos en heide rondom Anloo. Vele van deze boxen liggen op afgelegen plekken, zeker niet te bereiken per auto. Meer.

 

Wandelen langs de verstilde stroom van het Anloërdiepje

In het dagblad van het Noorden van 29 januari 2010 stond een mooie wandeling langs de verstilde stroom van het Anloërdiepje, De lengte van de route is 7 km (ingekort 4,5 km) Begaanbaarheid: de route gaat grotendeels over onverhard pad en de houten vlonders kunnen heel glad zijn. Een routebeschrijving is bij ons aanwezig.

 

De menukaart van Popken Hollander

Wekelijks wordt de menukaart aangepast. De actuele kaart: Meer

 

Opleidingen bij Popken Hollander

Gerrit Ploeg Verkeers- en Logistieke Opleidingen is uitgeweken naar Cafe - Restaurant - Zalen Popken Hollander in Anloo om daar in alle rust de opleidingen CCV-B (chauffeursdiploma) en het Basisdiploma Taxi te geven. Meer.