Opening van Het Kasteel van Anloo

Het prachtige Anloo is sinds 2005 een attractie rijker:  Café-Restaurant Popken Hollander is voorzien van een feestelijke ruimte die niet voor niets de naam 'Het Kasteel van Anloo' heeft meegekregen. Hier kunt u met uw gezelschap een festijn beleven dat de onbezorgde sfeer ademt van het Bourgondische verleden.

De inrichting is een kasteelheer uit de Middeleeuwen waardig. Hier waant u zich een avond lang in het gezelschap van Hertog Jan de Eerste, de legendarische levensgenieter, en zijn vrienden. Geniet hier net als zij van kostelijke gerechten, van gul geschonken wijnen, van vrolijke muziek, van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Doe uzelf onbeperkt tegoed aan de vijfgangendis op de rijkvoorziene buffetten, bedien de tap op de vaten met drie verschillende wijnen of kies voor een kroes bier uit de koperen kraan op de klassieke toog, vermaak u in de zekerheid dat het feest van begin tot eind compleet voor u verzorgd wordt. Vanaf zijn beeltenis aan de wand ziet Hertog Jan er op toe dat het u aan niets ontbreekt.

Inschrijving is mogelijk voor gezelschappen vanaf ongeveer twintig personen. Ook zijn er regelmatig open avonden met individuele inschrijving. De prijs voor de compleet verzorgde avond bedraagt 35 euro per persoon.

De datum van uw feestavond kan in overleg gekozen worden. U bent welkom vanaf acht uur ’s avonds. Om vast een voorproefje te geven: op de lange kloostertafels komen diverse soepen met oerbrood, vleesgerechten en stoofschotels, bonengerechten – aardappelen waren hier in de Middeleeuwen nog niet bekend! -, diverse kaassoorten, karnemelkpudding en vers fruit. Deze avond kan eventueel aangevuld worden met hand of kruisboogschieten.

Heeft u iets te vieren, met familie of vrienden, met uw personeel, met uw club of vereniging?

Welkom in Het Kasteel van Anloo!